Κεραμοσκεπές

cottag

Τοποθέτηση κεραμοσκεπής

Το Τεχνικό γραφείο μας αναλαμβάνει τη μελέτη, την κατασκευή και τη συντήρηση κεραμοσκεπής με παντός είδους κεραμίδια με στόχο την άριστη ποιότητα και το άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα. Κατασκευάζουμε πέργκολες, σοφίτες, στέγαστρα, χαγιάτια, παράθυρα στέγης και διαμορφώνουμε τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Η κατασκευή σκεπής πάνελ είναι η πιο εξελιγμένη μορφή μονωμένης στέγης σε μορφή κεραμιδιού. Είναι οικονομική  κατασκευή καθώς προσφέρει μια έτοιμη σκεπή που αντικαθιστά τα κεραμίδια, μεμβράνες, θερμομόνωση, ξύλα.

Η κατασκευή σκεπής με πλαστικο κεραμιδι είναι μια πολύ ελαφριά κατασκευή σε σχέση με τα κλασικού τύπου κεραμίδια. Το πλαστικό κεραμίδι έχει μεγάλη αντοχή σε κρούση και προσφέρει καλύτερη θερμομονωση στεγανότητα, από όλα τα κεραμίδια της αγοράς.

untitled

Επισκευή κεραμοσκεπής

Αναλαμβάνουμε την επισκευή κεραμοσκεπών. Οι κεραμοσκεπές χρειάζονται έλεγχο στα κεραμίδια για τυχόν σπασμένα ή ξεκολλημένα τμήματα κάθε 5 - 7 χρόνια ή μετά από έντονα καιρικά φαινόμενα (χιόνι , χαλάζι). Οι συνηθέστερες επισκευές πραγματοποιούνται λόγω:

  • Φθορών από φυσικά φαινόμενα όπως βροχή, αέρας, σεισμός
  • Διαρροών από την κεραμοσκεπή
  • Κακοτεχνιών και παραλήψεων κατά την κατασκευή
  • Έλλειψη Συντήρησης ή καλής Στεγάνωσης και Μόνωσης
  • Εγκλωβισμό του νερού από βουλωμένα λούκια

Χρειάζεστε παραπάνω πληροφορίες?

Επισκεφτείτε  την σελίδα επικοινωνίας, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!